Bousema Management Service: Naast HUN Catering heeft Alexander ook een eigen bedrijf dat zich bezig houdt met Project, interim en proces management.

Stichting de Yurth van Bleda: HUN Catering is gestart vanuit het bestuur van de Stichting Yurth van Bleda. Deze stichting houdt zich bezig met catering op LARP evenementen. Grote evenementen waar de Yurth van Bleda Catering heeft verzorgt zijn; The Summoning, The Moots, Attila, Castlefest.

Live Roll Play vereniging Attila: De Yurth van Bleda is gestart vanuit de Live action Roleplay vereniging Attila (The Hun) De LARP vereniging van Groningen en omstreken.

Toilets R Us: HUN Catering heeft goede ervaringen met dit bedrijf wat zich bezig houdt met sanitair op (grotere) evenementen.

Vauthfrey Software: Het bedrijf wat deze website heeft ontwikkeld. Hiernaast levert Vauthfrey Software maatsoftware en mobiele apps voor verenigingen en MKB.

B W en de V: Naast HUN Catering heeft Alexander ook nog een eigen bedrijf dat zich bezig houdt met het online administratiepakket voor verenigingen en software voor MKB. Hij heet dit bedrijf opgericht samen met Ron Weening en Theo de Vries (van Vauthfrey Software).

Rode Egel: Rode Egel heeft de layout en het logo van de HUN Catering website ontworpen.